Pazar, 09 May 2021 12:56

Başkan Şeylan’dan Anneler Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ‘Anneler Günü’ dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“ Peygamber Efendimizin "Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır" hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde  bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.

Anneler, ömür boyu sevgiye, saygıya, hizmete ve hürmete layık en yüce varlıklardır. Anneler, başların tacı, gönüllerin ilacıdır. Annelerimizi layıkıyla sevmeli; onları her zaman hatırlamalı, en güzel şekilde hizmet etmeli,hayır dualarını almalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, fedakar emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" İfadelerine yer verdi