Pazar, 05 Mart 2017 10:35

Korulu Mahallesi Yolunda Çığ

Van'ın Çatak İlçesi Korulu Mahallesi yoluna çığ düştü.

Bugün sabah saatlerinde ilçe merkezine yaklaşık 15 km uzaklıkta bulunan Korulu Mahallesi yolu üzerine çığ düştü. Çığ düşmesi sonucu, mahallenin ilçeyle bağlantısı olan karayolu ulaşıma kapandı. Köylülerin belediye yetkililerine haber vermesi üzerine Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla Belediye Başkan yardımcısı Murat Okan iş makinaları ile birlikte çığ düşen bölgeye gitti yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonucunda yol trafiğe açıldı. Konu ile açıklama yapan Başkan yardımcısı Okan; Karla mücadele ekiplerinin çığ düşen bölgelere sürekli olarak yönlendirildiğini yol açma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.