Cumartesi, 11 Ağustos 2018 18:38

Belediyeden Sivrisinek ve Karasinek Mücadelesi

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte artan sivrisinek, karasinek ve haşereye karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Yaz mevsimiyle birlikte sivrisinek ve karasineklerin sağlık sorununun yanında vatandaşlara sıkıntı vermemesi için belediye ekipleri ilaçlama çalışması başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 2 ekip, sivrisinek karasinek ve haşereyle mücadele kapsamında su kanalları, mazgallar, dere kenarları ve açık alanlarda ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

ŞİKAYETLERİ ANINDA DEĞERLENDİRİYORUZ

Vatandaştan gelen şikâyetleri anında değerlendirdiklerini belirten Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur, vatandaşların rahat bir şekilde yaz mevsimini geçirmesi için mücadeleyi etkili bir şekilde yürüttüklerini söyledi. Babur, "Mücadelemiz halkın katılımı sayesinde daha da başarılı olur. Biz en etkin ve modern yöntemleri kullanıyoruz. Çevre ve halk sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu mücadelede belediyemize olduğu kadar vatandaşlarımıza da büyük sorumluluklar düşmektedir. Vatandaşlarımız çöplerini kapalı, poşetlenmiş şekilde atmaları çok önemli. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.