Pazar, 05 Ağustos 2018 21:23

Merkez Camii Yanına Dinlenme Ve Park Alanı Yapılıyor

Çatak Belediyesi, Adnan Menderes mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesindeki Merkez Camii yanında bulunan boş araziyi düzenleyerek dinlenme ve park alanı haline getiriyor

Özellikle camiye giden vatandaşların namaz öncesi ve sonrası dinlenebilecekleri bir alanın olmaması üzerine belediye bu sorunun giderilmesi için bir çalışma başlattı. Caminin yan tarafında bulunan boş araziyle ilgili değerlendirme yapan belediye ekipleri, proje hazırlayarak bu alanı park ve dinlenme yerine dönüştürüyor.

AKGÜL, PROJE ALANINDA İNCELEME YAPTI

Projenin uygulanacağı alanda Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, yardımcısı Murat Okan ile birlikte inceleme yaptı. Caminin işlek bir cadde üzerinde olması nedeniyle özellikle cenaze törenlerinde de trafik sıkışıklığının yaşandığını belirten Akgül, “Çok güzel bir dinlenme ve park alanı yapacağız. Projemiz kısa süre içerisinde başlayacak ve hızla tamamlanacak. Vatandaşlarımız rahat bir ortamda dinlenme ve ibadet etme fırsatı bulacak" dedi.