Çarşamba, 04 Temmuz 2018 16:55

Mega Projenin İlk Bölümü Açılışa Hazır

Çatak Belediyesi tarafından başlatılan ve ilçenin vizyonunu değiştirecek Mega Projenin ilk ayağı olan mesire alanı çalışmalarında sona gelindi. Son rötuşların yapıldığı mesire alanında kısa süre sonra açılış yapılacak.

Göreve atandıktan sonra Çatak'ta hayal bile edilemeyecek hizmetleri vatandaşlara sunan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçenin merakla beklediği Mega Projenin ilk etabının tamamlanarak açılışa hazır olduğunu söyledi. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan ve 27 dönümlük arazinin 7 dönümlük alanındaki mesire alanındaki kamelyalar, banklar, yeşil alan düzenlemeleri ve çocuk parkı bitti. Akgül, alanda inceleme yaparak firma yetkililerinden son durum hakkında bilgi aldı.

Akgül, söz verdikleri gibi ilçenin gözde mekanı olan mesire alanını tamamladıklarını belirterek, "Vatandaşların piknik ve dinlenme ihtiyacını karşılayarak sosyal yaşamına katkı sunacak olan Mega Projemizin mesire alanı etabını tamamlamış bulunuyoruz. İlçenin gözde mekânı olacak yeni mesire alanının resmi açılışını en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Zaten vatandaşlarımız açılışı yapılmadan da buraya gelip gönüllerince dinlenebiliyor. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu dönüşler bizim ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar neticesinde yepyeni bir kimlik kazanan mesire alanının sadece hemşerilerimizin değil, dışarıdan gelen konuklarında vazgeçilmezi olacağına inanıyorum" dedi.