Pazar, 24 Haziran 2018 10:42

Kaymakam Akgül Eşiyle Birlikte Oyunu Kullandı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında eşi Demet Akgül ile birlikte oyunu kullandı.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, saat 11.00’da oy kullanmak için eşi Demet Akgül ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesine geldi. Sandık Başkanı ve görevlilere çalışmalarında kolaylıklar dileyip 1021 numaralı sandıkta oyunu kullanan Kaymakam Akgül, “Türkiye'nin genelinde olduğu gibi İlçemizde ’de saat 08.00'den itibaren bütün sandıklarda sorunsuz bir şekilde oy verme işlemi başladı. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. Seçimlerin güven ortamı içerisinde, huzur ve hoşgörünün egemen olduğu bir atmosferde geçeceğine inanıyoruz Güvenlik güçlerimiz tarafından gerekli tedbirler alınmış seçimin ülkeye ve millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çatak’ta jandarma Sorumluluk Bölgesinde 36 Emniyet sorumluluk Bölgesinde 12 olmak üzere 48 sandıkta 11 bin 672 seçmenin sandık başına giderek oy kullanması bekleniyor.