Çarşamba, 11 Nisan 2018 18:46

Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında 3 mahalleyi daha ziyaret etti.

Sorunları yerinde tespit etmek için mahalleleri tek tek dolaşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'e bu ziyaretlerinde  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Müftüsü İlhan Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Raci Selçuk, SYDV Müdürü Aydın Babur, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve VASKİ İlçe Müdürü Tevfik Ergenç eşlik etti.

Akgül ilk ziyaretini ilçeye 12 kilometre uzaklıktaki Alacayer Mahallesine yaptı. Burada Muhtar Burhan Katar tarafından karşılanan Akgül ve beraberindekiler, ilk olarak vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip sorunları dinledi. Daha sonra okula geçen öğretmen ve öğrencilerle buluşan Akgül ve heyet, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek mahalleden ayrıldı.

Akgül ve beraberindeki heyet ikinci ziyaretini 23 kilometre uzaklıktaki Teknecik Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Mustafa Abukan ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Akgül ve beraberindekiler, toplantıda bir araya gelerek bol bol sohbet etti. Sıcak bir ortamda geçen toplantıda mahallenin sorunları tek tek not edildi. Akgül, buradan okula geçerek öğretmenlerden okulun eksikliklerini dinledi. Öğrencilerle sohbet eden Akgül, vatandaşların yayla yolu talebinin değerlendirileceğini ve camilerindeki eksikliklerin giderileceğini söyledi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, bu ay son olarak Derebaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. 27 kilometre uzaklıktaki mahalle girişinde Muhtar Mehmet Aydoğan tarafından karşılanan Akgül, burada da vatandaşların sorunlarını dinledi. Akgül, sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi. Mahalle okulunu da ziyaret eden Akgül, vatandaş odaklı hizmet verdiklerini ve sorunların en kısa sürede çözüleceğini ifade etti. Mahallelerdeki su sorunlarının VASKİ tarafından giderileceğini anlatan Akgül, cuma namazını da vatandaşla kılarak mahalleden ayrıldı.