Salı, 13 Mart 2018 19:49

KUNCU AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçede vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, Çatak’ta vefat eden Merhum Hacı Sıtkı Kuncu için Bahçelievler mahallesi Taziye evinde kurulan merhumun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Bahçelievler mahallesi Taziye evine Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Vaizi İbrahim Çatar, kamu görevlileri, belediye personelleri ve vatandaşlar ile giden Akgül, Merhum Kuncu’nun yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Vefat eden Hacı Sıtkı Kuncu’nun yakınlarıyla bir araya gelen Akgül," Merhuma Allah’tan rahmet sizlere başsağlığı dilerim. Bu zor süreci yaşayan sizlerin acısına ortak olmak için buradayız. Okunan dualar ruhuna değsin. Mekânı cennet olsun." dedi.

Taziye ziyareti İlçe Vaizi İbrahim Çatar tarafından okunan Kuran ve duaların ardından sona erdi.