Çarşamba, 12 Nisan 2017 20:25

Mega Proje Hayata Geçiyor

Çatak Belediye Başkan vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, Göreve geldiği günden buyana, Çatak’ın marka şehir olması için birçok proje hazırlamış. Bu projelerin içinde, kısa vadede hayata geçirmeyi düşündüğü, Çatak'a nefes aldıracak ve yeni modern bir görünüm sağlayacak Mega Proje 27 dönümlük bir alanda çok kapsamlı bir park projesini hayata geçiriyor.

Projemizin detaylarını açıklayan Akgül; ”Park projemiz sayesinde Çatak'ın ihtiyacı olan sosyal, kültürel, spor, eğlence gibi alanlar halkımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlarımız Çatak Çayı boyunca oluşturulacak mesire ve piknik alanlarında hafta sonlarını değerlendirebilecek. Parkımızda içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, yürüme yolları, bisiklet yolu, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve yetişkinler için fitness aletlerinin olduğu bir bölüm yapacağız. Bu bölüm Bilgi Mahallesi yolu üzerindeki atış alanında yapılacak. Diğer büyük çayırlık olarak bildiğimiz alana da Belediye Spor içinde soyunma odaları, hakem odaları, duşlar bulunan tribünlü bir stat yapacağız. Parkın içinde çok büyük bir ihtiyaç olan düğün salonu yaptıracağız. 600 metre karelik kapalı alana yapılacak düğün salonunun 1500 metre kare bahçesi olacak. Kışın salonun kapalı alanında yapılacak düğünler, yazında kır düğünü şeklinde açık alanda yapılabilecek”dedi.