Çarşamba, 12 Nisan 2017 20:00

LCW ve SYDV Çatak'taki 500 Öğrenciyi Giydirdi

Çatak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile  LC Waikiki'nin organizesiyle Çatak'taki okullarda ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye törenle giyim yardımı yapıldı.

Çatak'ın Korulu Mahallesi'ndeki Sığırcık İlkokulu'ndaki  85 öğrenciye de yapılan yardım dağıtımına Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Müftüsü İlhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, SYDV Müdürü Aydın Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Burada açıklamalarda bulunan SYDV Müdürü Aydın Babur, "LC Waikiki'nin genel merkeziyle yaptığımız görüşmeler sonucu 500 öğrenciye giyim yardımı yapmak için protokol imzaladık. Giyisilerimiz Çatak'a ulaştı. Okullarda dağıtımlarımızı yaptık" dedi.

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, ise ihtiyaç sahibi çocukların giydirilmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti. Akgül, "Çok önemli güzel bir hizmet. Çocuklar aldıkları giysilerle çok mutlu oldular. Bizde bu mutluluklarına ortak olduk. Bu tür yardımları yapanlardan Allah razı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.