×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 28 Ekim 2021 14:20

Başkan Şeylan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şeylan Mesajında şu ifadelere yer verdi ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla emperyalist güçlere karşı yürütülen Milli Mücadelemiz, Türk tarihi açısından büyük ve eşsiz bir destandır. Bu zafer, onu kazanmak için kendi hayatından vazgeçen bir milletin Cumhuriyet ile taçlandırdığı zaferdir. Cumhuriyet rejimi; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur.

          Millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet, yönetimde insan idaresini ön planda tutan bu anlayışla medeniyetin gelişimine büyük katkılar sağlamıştır. Cumhuriyet yönetimi ile dünyadaki hızlı değişimleri ve yenilikleri millet olarak takip etme bakış açısına sahip olunmuştur. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak tek millet, tek devlet ve tek bayrak ruhu ile muasır medeniyetler seviyesine ulaşma noktasında azim ve kararlılıkla Cumhuriyeti koruyarak yolumuza devam etmekteyiz. Bu azim ve kararlılıkla Türk milleti olarak diğer soydaş ve kardeş Türk devletlerine de öncülük ederek modern dünyada söz sahibi bir ülke olmaya devam edeceğiz.

Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr