×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 12 May 2021 17:13

Başkan Şeylan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında; dostluk, barış ve huzur içinde, birlik-beraberlikle yaşamayı dilediğimiz bir bayrama daha ulaşmamın mutluluğu ve sevincini yaşadığını belirterek;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak tüm Müslümanların kaynaşmasına vesile olan bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aziz Milletimizin hayatında bayramların çok müstesna bir yeri vardır. Bayramlar insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, şuurunun şekillendiği güçlendiği özel günlerdir. Maalesef korona virüs dolayısı ile alınan tedbirler gereği bu bayramı sevdiklerimizden uzakta, evlerimizde geçiriyor olsak da ülkemizin de içinde bulunduğu bu zorlu sürecin biteceğine ve eski bayramlardaki gibi eş, dost, akrabalarımızla kucaklaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ilçemize, ülkemize, tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz daha nice güzel bayramlara hep birlikte erişeceğimize inanıyorum. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr