Salı, 11 Nisan 2017 22:19

Belediye Gazetemizin İkinci Sayısına Büyük İlgi

Çatak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çatak Belediye Bülteni’nin ikinci sayısı 12 sayfa ve 4 bin adet olarak bastırıldı. Birçok kamu kurum ve kuruluşu ile mahallelere ev ev dağıtılan gazete okuyucular tarafından büyük ilgi gördü. Bülteni inceleyen Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, “Çatak ilçemize yaptığımız hizmetlerimizi bültenimiz sayesinde çok daha geniş kitlelere ulaştırabiliyoruz. Halkımız da bültenimizden çok memnun. Bültenlerimizi bundan sonra aylık değil daha kısa aralıklarla çıkarmamızı talep ediyorlar. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor” dedi.