×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 27 Mart 2021 11:26

Başkan Şeylan’dan Berat Kandil Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Ramazan-ı Şerif ayının habercisi mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şeylan mesajında; “İçinde bulunduğumuz üç aylar içerisinde en mübarek gecelerden biri olan ve İslam dünyası için büyük önem taşıyan Berat Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu mübarek gece Allah’ın kullarını günahlardan arındırdığı gecedir. Dolayısıyla bizlerin bu geceyi değerlendirip bol bol dua ederek geçirmemiz gerekiyor. Berat gecesi bağışlanma ve af gecesidir. Bu gece kendimizi yenileme, geçmişimizi sorgulama ve geleceğimizi planlama açısından çok önemli bir fırsattır. Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Hep birlikte bu gece ellerimizi semaya açıp korona virüs belası başta olmak üzere tüm belalardan kurtulmak için hep birlikte dua edelim. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir şey yoktur.

Bu vesile ile Çataklı hemşerilerimin ve İslam âleminin Berat Kandil’ini en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, Ramazan'ın müjdecisi olan Berat Gecemizin, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için sağlığa  ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ’Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr