×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 22 Mart 2021 19:28

Küçük Sanayi Sitesine Yerleşecek Marangozlar Arasında Kura Çekimi Yapıldı

İlçe merkezinde kalan ve ilçe estetiğini bozan sanayi işyerlerinin yeni yerlerine taşınması için sona gelindi. Çatak Belediyesi tarafından yaptırılan Küçük Sanayi Sitesinden yararlanacak marangozlar arasında kura çekimi yapıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Çatak Belediyesi tarafından yaptırılan 1500 m ² kapalı alan, 1500 m ² açık alan, 12 dükkân, 6 adet büyük 195m ², 6 adet küçük 95 m ² olarak düzenlenen Küçük Sanayi Sitesi ve Eğitim Tesislerinde; İlçe merkezinde yer alan marangoz esnaflar ile bir araya geldi. Başkan Şeylan; dükkânları esnaflar ile birlikte gezdi, Esnaflar arasında kura çekimi yapıldı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan;

“Sanayi Sitemizdeki dükkânlarda yer alacak marangoz esnaflarımız ile bir araya gelerek dükkânları ve kullanacakları alanlarda incelemelerde bulunduk. Kendileri ile istişare ettik. Marangoz esnaflarımızın kullanacakları dükkân ve alanları için kuraları çekip yerleri belirledik.  İlçe merkezinde bulunan demirci tamirci ve marangozlar yeni sanayi sitesine taşındıklarında kullandıkları makinelerden dolayı oluşan gürültü kirliliğini azaltmış olacağız. Bu sayede merkezde oluşan trafik yoğunluğu da azalacak. Esnaflarımız küçük sanayi sitemiz sayesinde daha yeni ve ferah dükkânlarda iş yapma fırsatı bulacak. Sanayi sitemizin memleketimize, esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr