×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 30 Ocak 2021 14:11

Çatak’a Gençlik ve Spor Yatırımları için Protokol İmzalandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Çatak Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye bir adet 250 kişilik spor salonu, bir adet Gençlik Merkezi, İki adet futbol sahası olmak üzere yeni spor alanları yapılacak.

Çatak’ta her yaştan vatandaşın sportif ve kültürel imkânlara kolayca ulaşabilmesini amaçlayan Çatak Belediyesi ilçeye yeni spor ve kültür alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin en büyük spor projesi olan Gençlik Merkezi projesinin yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile ortak protokol imzalandı.

 Belediye Başkanı Şeylan imzaları attıktan sonra;

“Gençlik ve Spor Bakanlığının 2021 yılı yatırım programına aldığı tesisler ile ilçe gençlerinin spor noktasında daha ilerilere gitmesini sağlayacağız. Bu bağlamda gençlerimiz için önemli yatırımlara imza atmaktayız. Çatak’a yapılacak olan Gençlik Merkezi de bunlardan bir tanesi. Amacımız ilçemizde bulunan her gence ulaşmak. Bu kapsamda bugün bizde Spor Toto Genel Müdürlüğümüzle ilçemizde dört ayrı kapsamda spor yatırımı yapmak için protokol imzaladık. İlçemiz artık terör bölgesi değil, sportif kamp eğitim merkezidir. İlçemiz de terörü sporla yeneceğimiz vaadini vererek yeni yatırımlara imza attık. İlçemizde yapılacak projoler için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve ekibine şahsım ve vatandaşlarım adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr