×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 26 Kasım 2020 18:00

Başkan Şeylan’dan Maske Üretim Atölyesine Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Halk Eğitim Merkezi (HEM) usta öğreticileri tarafından yapılan maske üretim atölyesini ziyaret etti.

Covid-19’a karşı kişisel koruyucu önlemlerin başında en çok ihtiyaç duyulan maskelerin üretildiği Maske Üretim Atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Başkanı Abdurrahman Şeylan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto’dan maske üretim atölyesindeki çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkan Şeylan İncelemelerin ardından yaptığı açıklamada;

“Belediye olarak maske üretiminde kullanılacak malzeme desteğinde bulunduk. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Üretilen maskeler yaşlı ve engelli vatandaşlara, kamu kurumlarına, esnafa ve vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacak Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı bu zor dönemleri inşallah en kısa sürede atlatırız. “ dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto,

“Belediye Başkanımıza vermiş olduğu malzeme desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 6 kişilik usta öğreticilerden oluşan ekibimiz günlük ortalama 300 ile 400 adet maske üreterek görevlilere teslim ediyor. Bizler elimizden geldiği kadar Belediye Başkanımızın maddi ve manevi vermiş olduğu destekle maske üretimine devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr