×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 06 Ağustos 2020 17:31

Çatak’ta Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Denetimler Yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla 81 ilde eş zamanlı başlayan pandemi denetimleri Çatak’ta da gerçekleşti.

Van’ın Çatak ilçesinde işletmeler bugün sabah mesainin başlaması itibariyle sağlık personeli, güvenlik güçleri ve zabıtalar tarafından denetlenmeye başlandı.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile yapılan denetimde; kontrollü sosyal hayat, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı anlatıldı. Bu kapsamda Çatak Kaymakamlığı, Çatak Belediyesi, Çatak Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler denetimlerine bugün başladı.

Korona virüs salgını için alınan önlemler kapsamında, ülke çapında vakalardaki artış sonrası, önceki gün İçişleri Bakanı’nın duyurduğu tüm ülkede denetimlerin sıklaştırılması talimatı kapsamında Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Kün ve İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan tarafından Van Çatak Görentaş Jandarma kontrol noktasında gelen araçlar durdurularak, şoför ve yolcular denetlenerek alınan yeni önlemler kapsamında bilgilendirildi.

Denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr