×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 22 Nisan 2020 19:45

Başkan Şeylan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan Mesajında;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile Milli Egemenliğin taçlandığı bu anlamlı günü kutlamanın onur ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz.

Geleceğimizin teminatı; Türkiye’mizin ve yüce milletimizin umudu ve güvencesi sevgili çocuklarımızın, her öğrencimizi sevgiyle büyüten fedakâr öğretmen arkadaşlarımın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Koranavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle gelişen alışık yaşam tarzımızın dışındaki tüm olumsuzluklara rağmen bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarımızla evlerimizde büyük bir coşku ve sevinç içinde kutlayacağız. Kıymetli vatandaşlarımız, koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın, salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerimizde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr