×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cuma, 10 Nisan 2020 17:59

Başkan Şeylan'dan Milli Eğitim Müdürü'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bozdemir ile birlikte, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Abdulkadir Sancaklı’yı makamında ziyaret etti.

Sosyal Mesafe kuralına uyarak oturan ve Milli Eğitim Müdürü Sancaklı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan heyet, yeni görevinde kendilerine başarılar diledi.

Ülkemizde maalesef Covid-19 salgınından etkilenen çok sayıda insanımız olduğu ancak hükümetimizin ülke genelinde aldığı bizlerinde ilçemizde almış olduğumuz sıkı tedbirler ile hastalığın daha fazla yayılmasının engelleneceğine ve bir an önce ülkemizin bu sorunu atlatacağına inandığını belirten Başkan Şeylan, ayrıca eğitimin insan hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirerek eğitim faaliyetlerine belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı ise "Hepimizin görevi Devletimize ve Milletimize daha iyi hizmet vermek adına canla başla çalışmak vatandaşlarımızın en iyi hizmeti almasını sağlamaktır. Şu an okullarımız tatil ve uzaktan eğitim ile eğitim hizmetleri bakanlığımızca yürütülmektedir. Ümit ederiz en kısa sürede ülkemizde virüs tehlikesi bertaraf edilir ve hayat normale döner, eğitime kaldığımız yerden devam ederiz. Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr