×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 06 Nisan 2020 07:40

Başkan Şeylan’dan Kanser Haftası Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan; 1-7 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Kanser Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şeylan mesajında;

“Dünyada görülme sıklığı giderek artan, ülkemizde de kalp damar hastalıklarından sonra ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alan kanserden korunmada erken tanının önemine yönelik toplumsal farkındalık ve bilinç düzeyinin arttırılmasını sağlamak amacıyla, “ 1-7 Nisan Kanser Haftası ‘‘ olarak belirlenmiştir. 

1-7 Nisan Kanser Haftası vesilesiyle başta anne ve babalar olmak üzere tüm toplumumuzun kanserle ilgili duyarlılığının artırılması gerektiğini bir kez daha vurgulamak isterim. Erken tanının önemli olduğu bu hastalıkta Aileler bilinçli olmalıdırlar. Dünya çapında salgın bir hastalıkla karşı karşıya olduğumuz bugünlerde kanserli hastalarımızın ve yakınlarının, moralini yüksek tutmalarını ve Koronavirüsle ilgili uyulması gerekli on dört kurala azami derecede dikkat etmelerini özellikle rica ediyorum.

1-7 Nisan Tarihleri arası Dünya Kanser Haftası olarak kabul edilmiş olup bu haftada erken tanı ile önlenebilir bir hastalık olan kanserle mücadele konusunda daha bilinçli bir toplum olmayı temenni eder, kanser hastalığı ile mücadele eden tüm hastalarımıza ve koronavirüs hastalarına acil şifalar dilerim. “ dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr