Perşembe, 12 Mart 2020 17:08

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Çatak’ta  12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'un vefatının da 84. yılı dolayısıyla bir program düzenlendi.

Atatürk İlkokulu'nun konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Yasin Apaydın tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisi ve şiirler okundu.

Anma Programına, İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Aslan Alkan, Cumhuriyet Savcısı İlker Çağatay Aydın, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.