×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cuma, 14 Şubat 2020 19:04

Karla Mücadele Ekiplerinin Zor Anları

Çatak'ta etkili olan yoğun kar yağışının ardından Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Daire Başkanlığı Çatak Şantiye Şefliği, VASKİ ve Çatak Belediyesi;  kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu.

İlçemizde aşırı yağan kar ve gelen çığlardan ötürü kapalı olan köy yollarını ulaşıma açmaya çalışan ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi Çatak Şantiyesinde görevli iş makinası, Sözveren Mahallesi ve sokaklarında kapanan yolu açma çalışmaları sırasında yoldan kayarak mahsur kaldı. Mahsur kalan iş makinasının bulunduğu bölgeye Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve AK Parti İlçe Koordinatörü İskender Şeylan giderek incelemelerde bulundu. İş makinasının uçuruma gitme ihtimali olduğundan Büyükşehir Belediyesi Çatak Şefi Hüseyin Duman ile görüşerek takviye iş makinaları talebinde bulundu. Yoldan kayan iş makinası diğer iş makinalarının desteği ile kurtarıldı.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr