×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 12 Şubat 2020 14:16

Başkan Şeylan, çığ bölgesinde incelemelerde bulundu

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van-Çatak, Pervari kara yolu Kaçit Mahallesi yakınlarında önceki gün düşen çığ bölgesinde incelemelerde bulundu.

 ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Kaçit Mahallesi yakınında Çatak-Pervari kara yoluna önceki gün çığ düştü. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, Belediye Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur ve AK Parti ilçe Koordinatörü İskender Şeylan çığın düştüğü alana giderek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan yaptığı açıklamada, “ Sayın Valimizinde belirttiği gibi ilçemiz ’in her tarafı çığ bölgesi. Van - Çatak Karayolu Elmacı bölgesine düşen çığ dört günlük çalışma ile açıldı . Bilgi Mahallemizde yola düşen çığ bölgesinde, Büyükşehir ve Belediyemize ait iş makineleri ile çalışmalar devam ediyor akşam saatlerinde O yolumuzda ulaşıma açılacak. Çatak Pervari karayoluna düşen çığ karayolunun büyük bir bölümünü yıktığı için ulaşım kontrollü bir şekilde yapılabiliyor. İlçemizde en büyük çığ Korulu Mahallemizin yolunda bulunuyor o çığ bölgesinde hiçbir çalışma yapılmadı. Belediyemize Sayısızca küçük çığlar düştü ihbarı yapılıyor. Vatandaşlarımızdan ricam sabırlı olmaları çığ gelme tehlikesi devam ediyor, Belediye olarak iş makinelerimiz yetersiz. Elimizdeki imkanlara göre hasta, aciliyet ve hava durumuna göre çalışma yapabiliyoruz  ” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr