Pazartesi, 28 Ekim 2019 18:16

29 Ekim Kutlamaları Çelenk Sunumu İle Başladı

Çatak’ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlama programı; Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen ve Çatak Belediye Başkan Vekili Yasemin Cebe tarafından Hükümet Konağı Bahçe'sinde Atatürk Büstüne çelenk sunulması ile başladı. Buradaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen tarafından Kaymakamlık makamında tebrikleri kabulü ile sona erdi.

Törene, ilçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkan Vekili Yasemin Cebe, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çağatay Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Alkan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, kurum müdürleri, gaziler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve askeri erkân katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlama programları yarın saat 10.00’da Yatılı bölge Okulu bahçesinde devam edecek.