×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 14 Eylül 2019 13:26

Başkan Şeylan 'Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet' Yürüyüşüne Katıldı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde terör örgütü PKK tarafından sivillere yönelik saldırı nedeniyle Sivil Dayanışma İnsiyatifi öncülüğünde 'Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet' Yürüyüşüne katıldı.

Başkan Şeylan, ” Terör Örgütü PKK tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 kişi şehit olurken, 9 kişi ise yaralanmıştı. Yapılan saldırıyı kınamak için Aşiret üyelerimiz ile birlikte Van SDİ üyeleri tarafından organize edilen yürüyüşe katılarak, her zaman teröre karşı dik durmaya devam edeceğiz. Milletimizin birliğine yapılan bu hain terör saldırısını en ağır şekilde lanetliyor, şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Yüce Mevlam birlik ve beraberliğimizi bozmasın.’’ ifadelerini kullandı.

Yürüyüş, okunan basın açıklamasının ardından yapılan dua ile sona erdi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr