Çarşamba, 10 Temmuz 2019 19:27

Başkan Şeylan'dan  Eyal Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, geçirdiği hastalığa yenik düşen merhum Cahit Eyal’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İlçe Esnaflarından Cahit Eyal, için merkez taziye evinde kurulan taziye evini, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan da ziyaret etti. Başkan Şeylan’a taziye ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, AK Parti ilçe Koordinatörü İskender Şeylan ve Belediye personeli eşlik etti.

Eyal Ailesi’ne ve merhumun sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Başkan Şeylan, kurulan taziye evinde vatandaşlarla birlikte merhumun ruhuna ithafen dua okudu.

Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Eyal Ailesi ve yakınları Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.