Çarşamba, 19 Haziran 2019 19:14

Başkan Şeylan'dan Çevik Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van federasyon İstanbul 1. Bölge Dernek Başkanı Murat Çevik’in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İstanbul’un Pendik ilçesinde Dernek Başkanı Murat Çevik’in Amcası Süleyman Çevik’in eşi Merhume Gevi Çevik için kurulan taziye evini, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan da ziyaret etti. Başkan Şeylan’a taziye ziyaretinde Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, AK Parti ilçe Koordinatörü İskender Şeylan da eşlik etti.

Çevik Ailesi’ne ve merhumenin sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Başkan Şeylan, kurulan taziye çadırında vatandaşlarla birlikte merhumun ruhuna ithafen dua okudu.

Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Çevik Ailesi ve yakınları Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.