Salı, 18 Haziran 2019 11:07

Başkan Şeylan’dan Yıldırım’a Destek İçin Ev ziyaretleri

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’dan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek.

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak için Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve ilçe Koordinatörü İskender Şeylan ile birlikte İstanbul’a giderek Yıldırım’ın seçim çalışmalarına destek oldu.

İstanbul’da ki seçim mesaisini Van ve Çatak’lı vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Esenyurt’ta gerçekleştiren Başkan Şeylan ilçeyi karış karış dolaştı. Sabah esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Şeylan Akşam ise ev ziyaretleri yapıp Yıldırım’a destek istedi.