Pazar, 16 Haziran 2019 10:56

Başkan Şeylan’dan Babalar Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan “Babalar Günü” münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında anneler ve babaların sadece günlere özel anılmaması gerektiğini her zaman saygı ve sevgiyle anılması gereken kişiler olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti,“Babaların sahip olduğu erdemler, çocukların en büyük servetidir. Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır. Baba atadır, evin direğidir. Aile kurumunun sağlıklı bir şekilde yaşatılmasında temel bir yapı taşıdır. Hem maddi hem manevi olarak gösterdikleri özverilerle fedakârlık timsali olan babalarımızın değerini bilmeli onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Disiplinli olmayı da merhametli davranmayı da öğrendiğimiz ancak hayatın tüm yüklerini omuzlarına yüklediğimiz babalarımızı ebediyete uğurlasak dahi her zaman gölgesini üzerimizde hissederiz. Onlar ki kendi ayaklarımızın üzerinde durasıya kadar bizleri destekleyen en değerli varlığımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar gününü kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.