Cuma, 31 May 2019 13:11

Başkan Şeylan’dan Kadir Gecesi Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Bu günün bin aydan daha hayırlı bir gün olduğunu belirten Başkan Şeylan,
“Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Kadir Gecesini karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz bu mübarek geceyi diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özellik, Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olmasıdır. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi, işlediğimiz hatalara tövbe etme ve af dileme için önemli bir fırsattır. Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederken, bu duygu ve düşüncelerle milletimizin, kıymetli Çataklı hemşerilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik eder, bu gecenin ilimize ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan dilerim.” Dedi.