Çarşamba, 08 May 2019 18:47

Sponsordan Başkan Şeylan’a İsimli Forma Hediyesi

2018-2019 sezonunda Çatak Belediyespor Rafting takımına forma yaptırarak sponsor olan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Cemil Karataş, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı ziyaret etti.

Başkan Şeylan’ı makamında ziyaret eden Meclis Üyesi Cemil Karataş ve Belediyespor Rafting Antrenörü Süleyman Bayat, Başkan Şeylan’a üzerinde isminin yazılı olduğu ve fotoğrafının bulunduğu 65 numaralı Çatak Belediyespor forması hediye etti.

Başkan Şeylan da Cemil Karataş’a ziyareti ve futbol takımına yaptığı destekler dolayısıyla teşekkür etti.

Spora herkesin destek vermesi gerektiğini aktaran Başkan Şeylan, Tunceli’de düzenlenecek Dünya Rafting şampiyonasında, ilimizi ilçemizi temsil edecek Çatak Belediyespor Rafting takımımıza başarılar diliyorum dedi.