Cumartesi, 09 Mart 2019 14:31

8  Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Çatak Kaymakamlığı tarafından bayanlara özel program düzenledi.

Düzenlenen programa Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Eşi Pınar Türkmen, Cumhuriyet Savcısı Hümeyra Yar, Hakim Hilal Merve Aydın, ADEM Müdürü Şengül Babur,Mali Hizmetler Müdürü Yeliz Ercan, Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari başta olmak üzere ilçede görev yapan bayan memurlar ve ADEM’de kurs alan bayanlar katıldı.

Programa katılarak kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, ADEM Müdiresi Şengül Babur ve SYDV Müdürü Aydın Babur ile birlikte katılan bayanlara çiçek verdi. Bayanlara Müzik eşliğinde yemek ikram edildi.

Programa katılan kadınlar düzenlenen güzel etkinlikten dolayı Kaymakam Türkmen’e ve kendileri ile yakından ilgilendiği için Pınar Türkmen’e teşekkür ettiler.