Cuma, 22 Şubat 2019 07:35

Rafting Takımımızın Çalışmaları Yerel Ve Ulusal Basında Geniş Yer Buldu

Çatak Belediyespor Rafting takımımızın Karlı Dağlarda Dünya Rafting Şampiyonasına hazırlık çalışmaları Türkiye’nin en köklü devlet televizyonu olan TRT Haber Kanalında, en çok izlenen özel televizyon haberlerinde Ana Haberler ve normal haber saatlerinde geniş yer buldu.

Çatak Belediyesi’nin ulusal medyada ses getiren birçok çalışmaya imza atmış olmasıyla ilgili bir açıklama yapan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen konuyla ilgili şunları söyledi:

“Çatak terör ile değil eğitim, spor ve doğa turizmiyle yaşanılabilir bir ilçe olma yolunda. Kaymakamlık ve Belediye olarak birçok projeyi, hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı her alanda büyük bir özveri ve titizlik içerisinde yürütüyoruz. Birçok konuda örnek teşkil eden çalışmalarımız var. Eğitimde; anaokullarında İngilizce eğitimi veriyor öğrencilerimizin köy okullarında ortaokul seviyesinde İngilizce dergi çıkartmalarına destek oluyoruz. Bunun yanında okullarımızda robotik kodlama eğitimi veriliyor, Spor ’da Türkiye Rafting Şampiyonası müsabakalarının 3. Ayak yarışmalarına ev sahipliği yaptığımızı hatırlatmak istiyorum.  Belediyespor Rafting takımımız Tunceli’de düzenlenecek Dünya Rafting şampiyonasında ülkemizi temsil edecek derenin soğuk olmasından ötürü antrenmanlarını karlı dağlarda yapmaları basının ilgisini çekti. Bu çalışmalarımız sporcu gençlerimizi mutlu ederken terör yandaşlarını huzursuz ediyor.  Vatanını milletini seven bireyler yetiştirmek için eğitim ve spor önceliğimizdir. Çatak’ta eğitim, spor ve daha modern ilçe olmak için yürütmüş olduğumuz çalışmalarımız TV kanalları Yerel Ve Ulusal Gazeteler ve birçok haber sitesinde yayınlanan ulusal basında büyük ilgi gördü. Rafting takımız ilçemizin gurur kaynağı oldu. Daha güzel yaşanabilir Çatak İçin emeği geçen sporcularımıza, çalışma arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.