Pazar, 20 Ocak 2019 17:07

Vali Bilmez Çatak’ta Taziye Ziyaretinde Bulundu

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Çatak ilçesinde taziye ziyaretinde bulundu.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Bilmez, önceki gün evinde Hakkın Rahmetine kavuşan Emekli Güvenlik Korucusu Orhan Berge’nin annesi Merhume Ayşe Berge'nin ailesine Bilgi Mahallesi'ndeki taziye evine ziyarette bulunarak başsağlığı diledi.

Ziyarete, AK Parti Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas, İrfan Kartal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Karakoç, İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Aslan Alkan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, ve İlçe Belediye Başkan yardımcısı Murat Okan eşlik etti.

Taziye sahibi Orhan Berge tüm Bilgi halkı adına köyüme gelip Acımıza ortak olan  başta Sayın valim ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez olmak üzere Milletvekillerimiz Kaymakamımız ve tüm protokol üyelerine teşekkür ederim Allah Hepsinden razı olsun hayırlarını kabul etsin dedi.

-13°C

Mynet Van