Perşembe, 27 Aralık 2018 20:11

Usta Öğreticiler Yerli Malı Haftasını Kutladı

Yerli Malı Haftası nedeniyle Çatak Halk Eğitim Merkezinde bir program düzenlendi. Düzenlenen programda usta öğretici ve kursiyerler, evlerinde yerli malzemelerden yaptıkları yiyecekleri salona getirerek ikramda bulundular.

Programa Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Eşi Pınar Türkmen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Kübra Gümüş, Halk Eğitim bünyesinde çalışan usta öğreticiler ve personel katıldı.

Başkan Vekili Türkmen Çatak Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmaları hakkında Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Kübra Gümüş’ten bilgi alıp usta öğreticiler ile tek tek konuşarak kursta yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

-13°C

Mynet Van