Çarşamba, 12 Aralık 2018 07:27

Çatak Kaymakamı Hamza Türkmen’in Eşi Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen'in eşi Pınar Türkmen Şehit Ailesini ziyaret etti.
Pınar Türkmen Çatak Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Müdürlüğüne bağlı Aile Destek Eğitim Merkezi (ADEM) Koordinatörü Şengül Aydın ile birlikte 1989 Yılında Teröristler ile silahlı çatışmada şehit olan güvenlik Koruyucusu Şemsettin Sungur’un Eşi Safiye Sungur’u ziyaret etti.
Pınar Türkmen, "Şehitliği Allah herkese nasip etmiyor. Senin eşin en yüce makamlardan olan şehitlik makamında. Sizlerin ve şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz" diyerek Devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olacağız dedi.
Şehit eşi Safiye Sungur ise Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen'in eşi Pınar Türkmen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.