Perşembe, 22 Kasım 2018 18:57

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Türkmen’e Dokuma Portresi Hediye Edildi

Çatak AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Çatak Belediye Başkan Aday adayları Mehmet Salih Özbek, Hüsnü Artim ve Konalga Mahalle Muhtarı Yahya Özbek, Çatak Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen’i Kaymakamlık makamında ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Babur, Belediye Başkan aday adayları Özbek Ve Artim, Belediye Başkan Vekili  Türkmen’e her kesimden vatandaşa gösterdiği ilgi alakadan ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip,  Kaymakam ve Başkan Vekili Hamza Türkmen’in dokuma portesi hediye etti.