Cuma, 19 Ekim 2018 14:15

Kaymakam ve Başkan Vekili Türkmen’den Muhtarlar Günü Mesajı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

“Muhtarlık müessesesi idari yapının en önemli yapı taşlarından birisidir. Devlet ile vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenir. Devletin gören gözü işiten kulağı olan muhtarlar, mahallelere hizmet vermekte, aynı zamanda devletin temsilcisi olarak da kamusal bir görev yapmaktadırlar. Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda yardımcı olan muhtarlarımıza bu özel gün vesilesiyle şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

-13°C

Mynet Van