Pazar, 14 Ekim 2018 20:26

Çatak'ta 'Kadına Yönelik Şiddet" semineri

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesinin desteklediği “Kadına Yönelik Şiddet, Koruyucu ve Önleyici Tedbirler” konulu seminer Belediye Konferans salonunda düzenlendi.

Seminere, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen’in eşi Pınar Türkmen AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Cebe ve kadınlar katıldı.
Seminerde; toplumsal cinsiyet eşitsizliği, şiddetin tanımı, türleri, kadın ve çocuklar üzerindeki etkileri, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hizmet veren kurum ve kuruluşlar ile ulusal ve uluslararası mevzuat hakkında bilgiler verildi.
Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen program, soru-cevap bölümünün ardından tamamlandı.

-13°C

Mynet Van