Çarşamba, 05 Eylül 2018 18:20

Akgül’den Saldırıya Uğrayan Personele Geçmiş Olsun Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, mesire alanında görevdeyken saldırıya uğrayan belediye görevlisini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geçen hafta belediyeye ait 15 Temmuz Şehitleri mesire alanında uyardığı gençler tarafından darp edilen ve yaralanan belediye görevlisi Alihan Babur evinde dinlenmeye başladı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur ile birlikte saldırıya uğrayan Alihan Babur’u evinde ziyaret etti. Akgül, “Alihan arkadaşımız görevli olduğu bölgede gençleri çimlere basmamaları konusunda uyarmış. Bunun üzerine saldırıya uğramış. Konu yargıya intikal etmiş. Gereken neyse buna yargı karar verecek. Biz personelimizin yanındayız” dedi.