Çarşamba, 05 Eylül 2018 18:08

Akgül’den Babur Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve beraberindekiler, Akciğer Kanserinden dolayı tedavi gördüğü sırada hakkın rahmetine kavuşan Ekrem Bayar için taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur’un amcaoğlu olan Ekrem Bayar için Van’ın Edremit İlçesi Şabaniye Mahallesinde Hacı Cemil İmamoğlu Camisinde kurulan taziyeye, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve kurum amirleri katıldı.

Taziye ziyaretinde konuşan Akgül;

“ Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim okunan duaları kabul etsin. ” Dedi.