Salı, 07 Ağustos 2018 13:07

Çatak Belediyesi'nden Büyük İhale

Çatak Belediyesi ilçenin farklı mahallerde kullanılmak üzere aydınlatma direği, parke taşı ve kaldırım yapımı işleri için 10 milyon liralık ihale yaptı. İmzalar atıldıktan sonra Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ihaleyi alan firma yetkilileriyle çalışmaların yapılacağı alanları gezdi.

Çatak Belediyesi tarafından yapılan en büyük ihalelerden biri olan ihaleye 10 firma başvurdu. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ihaleyi 6.291.775,00 TL teklif veren  RÇ Yapı İnş. San Tic. Ltd. Şti. firma kazandı, imzalar atıldı. İmzaların atılması sonrası Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül firma yetkilileriyle yatırımların yapılacağı alanları gezip esnafla sohbet etti.

NELER YAPILACAK

Birçok mahalleye yeni hizmetleri gideceği yatırımlar kapsamında ilçe merkezi ile muhtelif mahallelerde kullanılmak üzere 100.000 metre kare parke taşı 50.000 metre kare  borüdor, 30.000 metre kare oluk, 10.000 metre kare karosiman terrazo karo,165 adet aydınlatma direği,165 adet menhol, 4.000 metre kare bazalt plak, 4.000 metre kare 3 bölmeli kablo kanalı alımı yapılacak. Ayrıca Görentaş Mahallesi, Teknecik Mahallesi, Boyunpınar Mahallesi, Korulu Mahallesi (Yuvalıçam-Sığırcık sokakları), Alacayar Mahallesi, Derebaşı Mahallesi, Elmacı Mahallesi ve Yeni Mahalle'de bulunan taziye evi, cami ve Kuran kurslarının yapımı ve tadilatı için inşaat malzemesi alınacak.