Pazar, 05 Ağustos 2018 21:38

Selçuklu Mahallesi Parke Taşıyla Döşendi

Çatak'ta mahalle ve sokakların çamur ve tozdan kurtarılması için başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Çatak Belediyesi yazın toz, kışın çamurdan dolayı vatandaşların sıkıntılarını gidermek için parke taşı çalışması başlattı. İlçenin bütün sokaklarını parke taşı ile döşemek için çalışan ekipler, geçen ay başlattıkları Selçuklu Mahallesi'ndeki çalışmaları tamamladı. Belediye Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda parke taşı döşene sokakların çevre düzenlemeleri ve kaldırımları da yeniden yapıldı. Yollar daha güzel ve kullanışlı hale gelirken, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, "Sonbahar ve kış aylarında çamur deryası olan bu sokaklar artık vatandaşı rahatsız etmeyecek. İlçemizde tüm cadde ve sokakların parkeyle kaplanması için hızla çalışıyoruz" dedi.

Güneşli

Güneşli