Pazar, 05 Ağustos 2018 21:30

Tayini Çıkanlara Veda Yemeği

Çatak’ta görev süresi sona eren Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömür Tekeli ve İlçe Müftü Vekili Halil İbrahim Çatar onuruna Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından veda yemeği verildi.

Çatak öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömür Tekeli, Emniyet Amiri Başkomiser Emre Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve kurum amirleri katıldı.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Yemekte konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi.  Akgül, “İlçemizde hizmet süreleri tamamlanan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde aileleriyle birlikte sağlıklı ve başarılı bir yaşam diliyorum şeklinde konuştu.

SİZLERİ BÜYÜK BİR MİNNET DUYGUSUYLA UĞURLUYORUZ

Daha sonra konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, tayini çıkan personellere teşekkür ederek Sizleri büyük bir minnet duygusu içinde uğurluyoruz. Bölge halkının gönlünü fetheden kamu personellerini uğurlamanın burukluğu içindeyiz. İlçemizde yapmış olduğunuz çalışmalarınız ve emekleriniz hiçbir zaman dikkatlerden kaçmadı. İlçe halkımız adına sizlere başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

YERİ DOLDURULMAZ HATIRALARIM OLDU

Yemekte veda konuşması yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömür Tekeli, ise "Acısı ve tatlısıyla Çatak’ta büyük dostluklar kazandım. Bu güzel geceyi organize eden Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül ve programa iştirak eden misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Çatak benim için yeri doldurulamaz hatıralara sahip. Dağ taş demeden tüm bölgeyi adım adım gezdim. Gerek muhtarlar, gerek korucular, gerek bölge halkıyla bir aile olduk. Bölgemizin huzura ermesinde ortak çalışmalar yürüttük. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HELALLİK İSTEDİ

Müftü Vekili Halil İbrahim Çatar ise, Çatak’a veda etmenin burukluğunu yaşadığını belirterek, “Çatak küçük bir ilçe ama içindeki sıcak insanlar çok büyük. Bizim için bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederim. Buranın halkı, farklı illerden buraya gelen kamu personeline yabancı olduklarını hissettirmiyorlar. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hacı Asım Akgül ve kurum amirlerimizle çok güzel koordineli çalışmalarımız oldu. Taleplerimiz her zaman karşılandı. Şimdi veda zamanı. Vedalar daima zor gelir insana. İstemeyerek de olsa kalbini kırdığım arkadaşım varsa özür dilerim. Ben hakkımı helal ediyorum, sizlerde hakkınızı helal edin ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Akgül, tayini çıkan personellere başarı belgesi takdim etti.

Güneşli

Güneşli