Salı, 24 Temmuz 2018 21:00

Kaymakam Akgül’ün "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" Kutlama Mesajı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül Türk Basınında sansürün kaldırılışının 110. Yıldönümünde, basın mensuplarının ve basın kuruluşlarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Akgül basınımız; haber, düşünce ve bilgiyi tarafsız bir şekilde kamuoyuna ileterek, toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu görevi ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getiren basınımız, haber alma ve öğrenme hakkının layıkıyla kullanılmasına da hizmet ediyor. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk;“Basın, milletin müşterek sesidir” veciz ifadeleriyle basınımızın bu önemli misyonunu en güzel şekilde belirtmişlerdir. Hiç kuşku yok ki hürriyet ve demokrasi mücadelesi veren aziz milletimizin bu yolda aldığı mesafenin en büyük destekçisi yine basınımız olmuştur. 15 Temmuz’da milli irade ve demokrasimize kast eden hainlere karşı basınımızın verdiği mücadele ise her türlü takdirin üzerindedir.
Bu duygu ve düşüncelerle bu mesleğe emek veren, zor koşullar altında görevini fedakârca yürüten tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.

Güneşli

Güneşli