Cumartesi, 14 Temmuz 2018 22:34

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül’den 15 Temmuz Mesajı

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Akgül, 15 Temmuzun dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destan olduğunu belirterek;

“Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz 2016 gecesi vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi ve aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri, tarihin en büyük ihanetlerinden birisine kalkışmış, milletin silahlarını millete doğrultarak alçak ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Ancak ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığıyla bilinen Türk milletimiz genci, yaşlısı, kadını, erkeği ile bir olmuş, birlik olmuş, aydınlık gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha duyurmuştur. Sokaklarda yeni bir kahramanlık destanı yazan Türk Milleti; Fetullahçı terör örgütünü hüsrana uğratmıştır.

Daha önceki kahramanlık destanlarında olduğu gibi tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla ve yüreğiyle dikilen Türk Milletimiz; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, tek yürek olarak sokaklara dökülmüş ve Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlığının, milli birlik ve beraberliğimizin bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu uğurda herkes gördü ki, Asil kanlarıyla suladıkları bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hâkimiyetine girmeyen Türk Milleti asaletini bir kere daha dünyaya kanıtlamıştır. 15 Temmuz da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden şehitlere Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyor, tüm Çataklı hemşerilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyorum. “Dedi.

Güneşli

Güneşli