Çarşamba, 04 Temmuz 2018 17:00

Ücretsiz Hazırlık Kursuna Yoğun İlgi

Çatak Belediye Spor ile Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kursu açtı.

Yaz spor okulları kapsamında açılan kursa 30 öğrenci başvurdu.

Kursa başvuran öğrencilere, Çatak Belediyespor Antrenörü Süleyman Bayat ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğretici Abdullah Eraslan tarafından Yatılı Bölge Okulu kapalı spor salonunda hergün 2 saat parkur çalışması yaptırılıyor. Çatak Belediyespor Antrenörü Süleyman Bayat, çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi yürüttüklerini belirterek, "Başka yerlerde bu alanlarda kurslar ücretli veriliyor. Gençlerimizin çoğu kursların masrafını karşılayamadığı için gidemiyorlar. Burada öğrencilerimiz için her şey ücretsiz. Ayrıca Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla kursumuza başvuran tüm öğrencilerin kayıtları Van Tuşba Spor Lisesine yaptırıldı. İnşallah öğrenciler sınavlarda başarılı olacaklardır" dedi.

Güneşli

Güneşli