Pazar, 01 Temmuz 2018 21:56

Başkan Vekili Akgül’ün Tribün Desteği

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, amatör ligde mücadele eden Çatak Belediye Spor ve Van Gençlik Spor maçını izledi.

Van 2. amatör lig maçında Çatak Belediye Spor ile Van Gençlik Spor Van Sanayi sahasında bir üst tura çıkmak için karşı karşıya geldi. 1-1 sonuçlanan maç sonrası Çatak Belediye Spor bir üst tura çıkma şansını son maça bıraktı. Çekişmeli geçen maçı Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan izledi.

AKGÜL HEYECANLA İZLEDİ

Spora ve sporcuya verdiği önemle bilinen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, zorlu ve keyifli geçen 90 dakikayı büyük bir heyecanla izledi. Maçı sonunda açıklama yapan Akgül, "Çatak Belediye Spor'un gelecek vaat eden bir kulüp ve takım olduğunu belirtmek isterim. Futbolcularımız maçta seyir zevki yüksek bir oyun sergiledi. Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak her zaman ilçedeki takımlara destek çıkacağız. Kulüp Başkanı Erdoğan Babur'a ve teknik ekibine teşekkür ederim. Oyunculara da zorlu lig maratonunda başarı dilerim" dedi.

Antrenör Erkan Eraslan ise futbolcularının sergilediği oyundan memnun olduğunu belirterek, "Takımımız yavaş yavaş istediğimiz seviyeye geliyor. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bize bu noktada her türlü desteği sağlayan bizi destekleyen, oynadığımız maçlara gelip izleyen Sayın Çatak Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül'e, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan'a, Kulüp Başkanımız Erdoğan Babur'a şahsım, takım oyuncularım ve taraftarlarımız adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" şeklinde

Güneşli

Güneşli