Pazar, 01 Temmuz 2018 21:49

Belediyeden Çemik Mahalle Camisine Tadilat Desteği

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Alacayer Mahallesi ziyareti sırasında Çemik Sokaktaki camide yaptığı inceleme sonrası tadilatının yapılması için talimat verdi.

Göreve geldikten sonra sorunları yerinde tespit edip anında çözüm üreten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Alacayer Mahallesi ziyaretinde Mahalle Muhtarı Burhan Katar ve vatandaşlarla toplantı yaptı. Toplantıda Muhtar Katar ve vatandaşlar Çemik Sokaktaki caminin onarılmasını istedi. Bunun üzerine camide inceleme yapan Akgül, beraberindeki Başkan Yardımcısı Murat Okan ve Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur'a 24 yıllık caminin tadilattan geçirilmesi talimatını verdi. Hemen tadilatına başlanan cami kısa süre sonra yenilenmiş haliyle ibadete açılacak.

Güneşli

Güneşli